Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, sós fonott kalácsot. Már önmagában is mennyei, de a húsvéti sonkához is tökéletesen passzol, vagy akár szendvicseket is készíthettek belőle. Érdemes kipróbálni!
Szabadfi Szabolcsnak és a Mindmegette Péksulijának hála, nektek nem kell külön futárszolgálatot alakítani Torinóba, mint ahogyan Napóleon tette azért, hogy kedvre rágcsálhassa a klasszikus grissinit. Az olasz éttermek asztalain szinte mindig megtalálható, hiszen míg az ételekre várnak a vendégek, ezt majszolgatják.
Cikk
Fotó/Videó: Horváth András
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri: Szabi a pék, a Péksuli következő online óráján vizes zsemlét készít nektek kovásszal. Ha pontosan követitek az utasításait, garantált a vékony, ropogós héjú zsemle!
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri: Szabi a pék, a Péksuli következő online óráján 100%-os rozskenyeret készít nektek kovásszal. Ha pontosan követitek az utasításait, garantált a ropogós héjú, mennyei rozskenyér!
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri: Szabi a pék, a Péksuli következő online óráján hagyományos pancsos perecet készít nektek. Reggelire vagy uzsonnára is mennyei, próbáljátok ki!
Ha megvan a tuti kenyérrecept, akkor itt az ideje, hogy átgondoljuk: miben süssük, hogy tökéletes állagú, kívül ropogós, belül foszlós legyen? Szabi, a pék válaszol!
Szabi a pék most megosztja veletek az egyik legjobb és egyben legkönnyebb tejes kifli titkát. Igaz, ez nem éppen egy időtakarékos recept, ám azt el kell fogadnotok, hogy ha élesztővel dolgoztok, akkor a jó eredményhez idő kell. Nos, ez a fincsi tejes kifli pont ilyen, szóval ne sajnáld tőle a rá fordított energiát. Hidd el, megér minden ráfordított percet.
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel neki. Most a rozsliszteket vesszük górcső alá, így végre megtudhatjuk, mit jelentenek a zacskók csomagolásán feltüntetett számozások, és persze arról is szó esik, hogy melyik liszt mire való.
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel nem is olyan régen. Most azt árulja el nektek, hogy készíthettek mennyei, nem olajban tocsogó fánkokat.
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel nem is olyan régen. Legfrissebb videónkban a búzaliszteket és annak típusait vesszük górcső alá, így végre megtudhatjuk, hogy mit jelentenek a zacskók csomagolásán feltüntetett számozások, és persze arról is szó esik, hogy melyik liszt mire való.
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, illatos kakaós brióst egy kis naranccsal felturbózva. Reggelire és uzsonnára is zseniális, érdemes kipróbálni!
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri: Szabi a pék, a Péksuli következő online óráján félbarna zsemlét készít nektek spenóttal és fokhagymával felturbózva. Próbáljátok ki!
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, pihe-puha stanglit sonkával, tormával és medvehagymával felturbózva. Reggelire és uzsonnára is zseniális, érdemes kipróbálni!
Ha idén hamar túl szeretnél esni a húsvétkor mindig kért és elvárt sonkás, illetve kalácsos ételeken, akkor a legjobb, ha egyben letudod az egészet. Varázsold el a családot egy szuper csülkös kenyérrel, amit ha meglátnak, biztosan leesik az álluk, a kóstoló után pedig mindenki megnyalja mind a tíz ujját! Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Pánikra semmi ok, itt a megoldás!
Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék most megmutatja, hogy készül a pihe-puha, foszlós lekváros bukta.