Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Putóczki Gáborné
Cikk
MME
Valószínűleg te is imádtad megenni a nyers tészta maradékát gyerekkorodban, amikor anyukáddal sütöttél. És talán ma is így van, annak ellenére, hogy ott motoszkál benned: a nyers tészta tabu. Hogy miért? Most elmondjuk.
Kőrösy Gabriella
KISS NOÉMI
Törekedjünk arra, hogy amit megeszünk, valóban a táplálékunk legyen, teljes értékű, egészséges és természetes, még akkor is, ha egy süteményről van szó.
A tél beálltával nem csak az állati, hanem a növényi zsiradékok is igen nagy szerepet kapnak az étrendünkben, például avokádót is gyakrabban fogyasztunk ilyenkor. Van, hogy a reggeli turmixba teszem, hol az ebédhez kínálom, fokhagymás krémnek - vagy a nagy kedvencnek, csokitortának készítem el.