Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy mások is jó hasznát veszik a kipróbált, jól bevált trükknek. Most arra hoztunk egy tippet, hogy lehet extra finom és puha a mazsola a desszertekben.
A mazsola meglehetősen megosztó szárított gyümölcs: egyesek rajonganak érte, mások rosszul vannak, ha csak ránéznek. A következőkben mindkét csorothopz szólunk, mert szeretnénk, ha a mazsola-rajongók mértéklesességet gyakorolnának, a mazsolagyűlölők pedig megtanulnák szeretni a szárított szőlőt, mert esküszünk, megéri!
A császármorzsa a gombóc, a palacsinta, a máglyarakás, és a vargabéles mellett azok közé a desszertek közé tartozik, amelyek egy tartalmasabb leves után főételként is megállják a helyüket. A császármorzsa olcsó, gyorsan elkészíthető finomság. Ha elkészíted, csupán egy gondod lesz: lekvárral, vagy porcukorral edd.
Wagensommer Alexandra
A fogak védelme már az evésnél elkezdődik. Bizonyos élelmiszerek ugyanis megakadályozzák a fogszuvasodást és az ínygyulladást.
Kard Sándorné