Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Ezt a német konyhából hozott, barna sörös marharagut minden pörköltrajongónak csak ajánlani tudjuk, mert bár a fűszerezés eltér a mi a hagyományos pörköltünktől, de a főzési metodikája, és a végeredmény egészen hasonló lesz. Mutatjuk a receptet videón!
Ádám konyhája
Cikk
Semmi nem ér fel egy jó szaftos raguval. Talán az, ha kicsit megspékeled némi mustárral. Készítheted csirkéből, sertésből, marhából, főzhetsz mellé nokedlit, tésztát, vagy rizst, az eredmény mindenképpen fenomenális lesz. Íme 9 mustáros hús, ami után megnyalod, mind a tíz ujjadat.
Márfi Gábor
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén futó sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma burgundi marharagut készített.
Kovács Noémi
Őszi-téli finomságokat készít el Németh Ádám a Mindmegette.hu olvasóinak! A szezon legkedveltebb alapanyagai közül most a kelbimbó, és marhahús kerül az asztalra! Főzésre fel!
Pataki Nóra
Vasárnap eldől, hogy Franciaország vagy Horvátország focistái lesznek a világ legjobbjai. A 2 ország vívja az oroszországi világbajnokság döntőjét. Kerülj te is vébé-döntős formába és készítsd el valamelyik ország nemzeti ételét. Akármelyikre is esik a választásod, te és a családod csak nyer vele.
KOCSIS BÁLINT
A rohanó háziasszonyok kedvenc receptje! Este felrakod, reggelre elkészül. Minél hosszabb ideig készíted ezt az isteni vörösboros burgundi marharagut (boeuf bourguignon), annál puhább és omlósabb lesz a marhahús.
A magyar konyha kedvencei a szaftos húsos-zöldséges raguk, amelyek nagyon jól kombinálhatók, többnyire gyorsan és nagy mennyiségben megfőzhetők, ezért vendégváráskor, vagy népes család esetén is bevethetők. Íme 13 recept, amit érdemes kipróbálni!
PATAKY KRISZTINA
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, hal- és a marha-, és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Chrenkó Viki
Babiczky-Pfliegel Dóra
Van egy titkom. Szeretem a magyaros konyhát. És az olaszosat. És a franciát. A legtöbb nemzet konyháját szívesen kóstolom, és, amit csak lehet át is veszek. Az elmúlt hetekben a legnagyobb sikere a provence-i marharagumnak volt. A férjem szerelmi vallomásnak veszi, a gyerekeim a tányért is kinyalják, ha ezt készítem.
Nemcsak Burgundia, hanem egész Franciaország legfinomabb marhahúsos étele a boeuf bourguignon. Mint minden fenséges fogásnak, úgy ennek is van története.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- , a borjú- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!