Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Wessely Márta
A magyar konyha nélkülözhetetlen fogása a halászlé, és bár elkészítési módja tájegységenként eltérő, közös jellemzője, hogy nem hiányozhat az ünnepi asztalról. Halászlé körkép Bajától Szegedig!
Videó
Gulyás, lángos, pálinka - a legtöbb külföldinek ez ugrik be a magyar gasztronómiáról. De vajon ismernek más fogásokat is? És meg is kóstolták őket? A Szigeten utánajártunk!
Török Zsuzsa
A Dél-Dunántúl régióhoz tartozó soknemzetiségű megyében a konyha éppolyan változatos, mint a mediterrán klímájú bortermő táj: csodálatos édességek, babos-húsos egytálak és persze a dunai halászlé egyaránt kihagyhatatlan gasztronómiai élményt nyújtanak - ne hagyd ki egyiket sem, ha erre jársz!