Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Október 21-én lezajlott a Bocuse d’Or magyar döntője a Hungexpón. Négy szakács szállt ringbe az első helyért, gyönyörű versenyzésnek lehettünk tanúi.
Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol szakácsa 2. helyezést ért el a magyarországi Bocuse d'Or döntőjén. Ugyanitt került megrendezésre a Sirha Budapest Desszert Verseny, ahol Vaszilovics Ádám (Hunguest Hotel Pelion) és Szőke Adrienn (Hunguest Hotel Helios) cukrászaink szintén ezüstérmet szereztek.
Hat magyar szakács versenyzett a Sirha Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon a Bocuse d'Or magyar döntőjében. A győztes Veres István lett, ő képviseli majd Magyarországot Tallinban, az európai döntőben.