Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Demeter Emőke
Cikk
MME
Aki eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy otthon, maga készítené a mindennapi kenyerét, az most ne hezitáljon tovább, vágjon bele! Van itt minden: foszlós házi, félbarna kovászos, rozsos és krumplis sőt paleo is, szóval garantáltan mindenki talál kedvére-ínyére valót.
Török Zsuzsa
Foszlós kalácsra, fenséges fánkra, finom kuglófra, buktára vagy házi kenyérre vágysz, de nem mersz kelt tésztát készíteni? Olvasd el praktikus tanácsainkat, és nem kell kudarctól tartanod többé!
Videó
A pita az egyik legegyszerűbb kenyérféle: száraz élesztővel, nyers élesztővel, élesztő nélkül, de akár kovásszal is készíthetjük. Könnyű összeállítani, és gyúrás közben sem lehet komoly sérülést okozni a tésztának. Mivel Déri Szilvi gasztroblogger, alias Házisáfrány a kovászolt dolgok szerelmese, ezért nem meglepő, hogy a kovászos pita receptjét mutat meg nektek!
Kenyér Művész
Összegyűjtöttünk néhány megfontolandó jó tanácsot. Kenyérsütésre fel!