Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Mindmegette
Ha újév, akkor másnaposság, amin csak egy dolog segíthet: egy finom, tartalmas, vitamindús leves! A korhelyleves tudja mindezt, hiszen C-vitaminban gazdag savanyúkáposztából, valamint jóféle házi zsírszalonnából és kolbászból készül. Nem érdemes kihagyni!
Vidék Íze
Fotó/Videó: Nagy Anita
Igaz, hogy leginkább újévkor kerül az asztalra ez a káposztás leves, ám miért készítenéd évente csak egyszer, amikor annyira finom? Egy tányérral ebből a finomságból simán kiválthat akár egy főétkezést is. Korhelylevest az asztalra!
Videó
Ha újév, akkor másnaposság, amin csak egy dolog segíthet: egy finom, tartalmas, vitamindús leves! A korhelyleves tudja mindezt, hiszen C-vitaminban gazdag savanyúkáposztából, jóféle házi zsírszalonnából és kolbászból készült - mutatjuk is, hogyan!
Hajdu István László
Ha a szlovák gasztronómiára terelődik a szó, mindenkinek először a juhtúrós sztrapacska jut eszébe, ám egyfelől a sztrapacska és a juhtúrós galuska két különböző étel, másfelől pedig: még annyi felfedezni valót tartogat északi szomszédunk konyhája!
Nemes-Pádár Csilla
Szekeres Lajosné Klári