Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Juhász Orsolya
Folytatjuk sorozatunkat a fantasztikus almaborecet boszorkányosan sokoldalú alkalmazhatóságáról. A mostani részben sorra vesszük azokat a trükköket, melyek megszépítik a bőrünket, a hajunkat, de még a fogainkat is!
Videó
A krumplipucolás egyikünknek sem a kedvenc házimunkája, holott egy éles késsel vagy egy hámozóval gyorsan megoldható a feladat. Van viszont egy ennél is gyorsabb és kényelmesebb megoldás! Kedvenc videóbloggerünk, DaveHax mutat egy klassz trükköt, íme.
Török Zsuzsa
Mindig is szerettél volna igazi házi rétest készíteni, csak nem mertél belevágni? Itt az alkalom, hogy kipróbáld, megtanítunk a fortélyokra!
MME
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.
Mutatunk 7 pofonegyszerű tippet, amivel megkönnyíthetjük a mindennapi sütést-főzést.
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Íme néhány tipp halpucoláshoz, sütéshez, főzéshez.
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Most a sütési praktikák közül szemezgettünk nektek - jól jöhetnek a hétvégén!
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Most a teljesen feleslegesnek gondolt tészta-, rizs-, zöldség- és kávéfőzővíz újrahasznosításáról árulunk el néhány trükköt.
A friss snidling, a medvehagyma érkezésével, a primőrök megjelenésével egy időben szinte késztetést érzünk egy jó körözött készítésére. A körözött üde, izgalmas és jól variálható kence, amit minden háztartásban egy kicsit máshogy készítenek el.
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Elsőként kerüljön terítékre egy univerzális kedvenc: a rántott hús!
Te is bosszankodtál már azon, hogy éretlen vagy túlérett avokádót vettél? A gyümölcs állapotát bizony elsőre nehéz felmérni, a küldetés azonban nem lehetetlen. Egy egyszerű trükkel kiderítheted, mikor tudod felhasználni.
Folyton kifut a forralt víz? Túl későn veszed ki a vajat a süteményhez? Praktikus megoldásokat mutatunk, hogy egyszerűbben boldogulj a konyhában!