Mindmegette.hu
Recept
MME
Baloghné Zsani
Cikk
Fanny magazin
Egyre népszerűbbek a különféle növényi olajok. Összeszedtük, milyen jótékony hatásuk van a szervezetre, és melyiket fogyaszthatjuk hidegen, melyikkel süthetünk, főzhetünk.
Nem csoda, ha elveszünk a különböző zsírok és olajok útvesztőjében. Nem mindig tudjuk, hogy melyik mire jó, mivel érdemes sütni-főzni, vagy akár a salátánkat feldobni. Íme egy kis segítség!
Az, hogy idősödünk, az élet velejárója - de ez még nem jelenti azt, hogy öregnek és fáradtnak kell látszanunk és rosszul kell éreznünk magunkat. Összegyűjtöttünk 5 ételt, melyeket, ha rendszeresen fogyasztunk, frissebbnek és fiatalabbnak fogjuk érezni magunkat.
Manapság már szinte mindenki hallott a kókuszzsírról, sokan azonban nem tudják, hogy ez a növényi zsiradék miben különbözik a már jól ismert olajoktól, margarinoktól. Most elmesélem, mi mindenre képes, külsőleg-belsőleg!
A tavasz csalhatatlan jele, hogy egyre több friss zöldség az asztalunkra. A különféle főzelékek és zöldséglevesek mellett, a kevert saláták is egyre nagyobb szerepet kapnak. A primőrökön kívül számtalan egyéb kiegészítővel gazdagíthatók ezek a saláták, azonban a végső összekovácsoló erő, a sokféle zöldet valóban salátává tevő kiegészítő, az öntet, illetve az olaj mibenléte szintén meghatározó.
Juhász Orsolya
Folytatjuk sorozatunkat a bőrbarát ételekről és italokról! Tudtátok, hogy tudat alatt a legtöbben először potenciális partnerük bőrét vesszük szemügyre? Ösztönösen érezzük, hogy a szép bőr az egészség jele. Rajtunk nem múljon, segítünk a hódításban!
Mindenki arról álmodozik, hogy úgy lehet vékonyabb, hogy közben kell lemondani a finom falatokról. Valóban nem kell mindig drasztikus megoldásokban gondolkodni, ha súlycsökkentésről van szó: mutatunk pár ötletet, aminek a segítségével könnyebb lesz a fogyás!