Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
A farsangi mulatságokat gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsokból készített leves és sült, sok az édesség, de legfőképpen a fánk. A következőkben jellegzetes farsangi ételek receptjeiből adok némi ízelítőt.
Nemes-Pádár Csilla
A karácsonyi kocsonyának hagyománya van, most Mészáros Balázs séf megmutatja, hogyan készítheted el répával és füstölt nyelvvel - de stressztől mentesen!
Szekeres Lajosné Klári
Mindenkinek vannak emlékei gyerekkori szilveszterekről, az óévet búcsúztató klasszikus szerencsehozó fogásokról és a piros aranyos szendvicsekről. Nos, mi most a piros aranyat elhagyjuk, és bemutatjuk a hagyományos ennivalók modern változatait.
Török Zsuzsa
3 szuper gasztroprogram a hétvégére: ide menj, ha nem vonzanak Mohácsra a busók!
Túl zsíros lett a leves vagy a mártás? Ne ess kétségbe, és még véletlenül se dobd ki a főztödet! Mutatunk néhány trükköt, amivel zsírtalaníthatod az ételeket.
A januári időszakban tökéletes választás egy jó kocsonya. A kocsonya klasszikus fogás, a zselírozásra alkalmas csontokból, bőrökből viszonylag könnyen elkészíthetjük a remegős fogást.
Bár januárban visszafogottan áldozunk csak a gasztronómia oltárán, de azért az év elején is találni olyan izgalmas programokat, amiért érdemes egy kicsit járni az országot. Íme, itt az ízelítő a januári termésből.