Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A házi kenyér ízletesebb és egészségesebb, mint a bolti, mert kihagyhatod belőle a tartósítószert. Elkészítése ráadásul egyszerű és rendkívül látványos. Próbáld ki te is és varázsolj ropogós, aranybarna kenyeret az asztalra!
Makra Zsolt
Zsanett
Az írek hagyományos szódás kenyere kelesztés nélkül készül, egy óra alatt megvagy vele, így ha korán nekilátsz, a család már ezt eheti reggelire! Déri Szilvia gasztroblogger, alias Házisáfrány receptje következik!
Aki eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy otthon, maga készítené a mindennapi kenyerét, az most ne hezitáljon tovább, vágjon bele! Van itt minden: foszlós házi, félbarna kovászos, rozsos és krumplis sőt paleo is, szóval garantáltan mindenki talál kedvére-ínyére valót.
(x)
Sokan azért vesszük meg a bolti kenyeret, mert azt gondoljuk, rengeteg macerával jár az otthoni kenyérsütés, és a végeredmény talán nem is lesz olyan finom, mint amilyet a pék süt. Tévedés! Kipróbáltuk a Panasonic kenyérsütőgépet, és mi magunk is meglepődtünk, mennyire egyszerű a használata, és milyen isteni a házi cipó. Kenyérsütésre fel!
Török Zsuzsa
Ha még egyetlen pékségben sem találtad meg álmaid kenyerét, itt az ideje, hogy elkészítsd a magadét! Ez a három könyv biztosan nagy segítségedre lesz.