Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A kelt tésztás édességeket a legtöbb családban egy-egy tartalmas leves után második fogásként kínálják. Ilyen az aranygaluska is: a cukros-diós édesség legtöbbször vaníliamártással kerül az asztalra, amitől nemcsak finomabb, de még inkább laktató lesz. Összegyűjtöttünk néhány isteni receptet, próbáld ki valamelyiket már most hétvégén – garantáljuk, hogy a végeredménnyel elégedett leszel.
Fodor Emese
Videó
Mitől lesz egyszerre ropogós és foszlós a kakaós csiga? Erre a kérdésre válaszol Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék.
Ha szeretnél valami gyorsan elkészíthető, de mégis különleges nassolnivalót készíteni, ami közben laktat is, akkor az alábbi juhtúrós pogácsa recept remek választás - mutatjuk az elkészítést az alábbi videón lépésről lépésre!
Török Zsuzsa
Foszlós kalácsra, fenséges fánkra, finom kuglófra, buktára vagy házi kenyérre vágysz, de nem mersz kelt tésztát készíteni? Olvasd el praktikus tanácsainkat, és nem kell kudarctól tartanod többé!
PATAKY KRISZTINA
Régen, amikor nagymamáink és dédmamáink neki álltak rétest készíteni, akkor nem egy, hanem legalább négy-öt félét sütöttek. Ma már kevesen állnak az asztal körül és húzogatják körbe a rétestésztát, de az a szokás most is megmaradt, hogy a készen kapható réteslapokból többféle töltelékű finomság készül.
Ezzel az igazán egyszerű kakaós csigával bármikor nyerő lehetsz a konyhában!