Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Déri Szilvia, Házisáfrány
Ha egy igazán finom mártogatósreceptet keresel, mindenképpen ki kell próbálnod a kéksajtos mártogatóst akár zöldségek, akár ragacsos csirkeszárnyak mellé!
Fotó/Videó: Horváth Reni
A szűzérmék gorgonzolás mártásban azért jó választás ebédre, vagy akár vacsorára is, mert könnyen elkészíthető, de mégis különleges fogás, ráadásul a kezdők is bátran nekiláthatnak. A sertés szűzpecsenye egyébként az egyik legfinomabb húsfajta. Óriási előnye, hogy az árát tekintve középkategóriásnak mondható, így ha egy különleges vacsorát kell összedobnod, nem kell vagyonokat hagynod a hentesnél.
Az év vége közeledtével számos alkalmunk nyílik arra, hogy teret engedjünk az aszú boroknak étkezéseink alkalmával. Merjünk nagyot álmodni és ahogy kedvenc gourmet csemegénkké fogadtuk az osztrigát Champagne-nyal öblítve, úgy építsünk aszúra hangolt menüsorokat az év végi családi és baráti összejövetelekre!