Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Egy vancouveri vállalat gondolt egyet, és a kaviár növekvő népszerűségét kihasználva piacra dobta annak növényi változatát. Az egyébként igen drága luxusételnek számító tisztított és sózott halikra húsmentes változatához jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá.
Ki szereti a kaviárt? És a ketchup-ot? És ki tervezte, hogy valaha az életben megkóstolja a kettőt egyszerre? Nos, ha nincsenek is sokan, akik ezt tervezték valaha is, a Heinz úgy gondolta: erre van igény. Különösen Valentin-nap előtt.
Pezsgőt sokszor csak karácsonykor és szilveszterkor fogyasztunk, pedig a buborékos ital megkoronázhatja családi és baráti összejöveteleinket, egy nyári bulit és egy átlagos hétvégi estét is. Ha pedig vendégeket várunk, tudnunk kell, milyen ételhez milyen pezsgő passzol. Ebben segítünk most.
Idén a gombóc mellett a pezsgő és kaviár lesz a főszereplő a Gourmet Fesztiválon, ennek örömére a Kreinbacher Birtok rekordszámú pezsgőt és champagne-t poharaz, köztük izgalmas újdonságokat és presztízs cuvée-ket. Most először a somlói Kreinbacher Bistro is fesztiválozik, rendhagyó koncepcióval: séfjük, Toldi József és a Platántól Pesti István közösen állították össze a menüt, tele izgalmas kontrasztokkal.
SB
Nem kell mindig, de egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia egy jó minőségű kaviárt! Különleges és mutatós vendégváró, és isteni, ha megfelelően tálaljuk.