Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Ha valami igazán kiadós ebédre vágyunk, a káposztás-húsos fogásokkal nem lőhetünk mellé. Főleg, ha még némi friss kenyeret is fogyasztunk hozzájuk. Ezekkel a tartalmas egytálételekkel garantáltan jóllakik a család!
Fotó/Videó: Szalai Roland
Az egyik legnépszerűbb étel a disznóvágások idején a toros káposzta. A téli időszakban gyakran kerül asztalra ez a klasszikus magyar finomság még akkor is, ha nem feltétlenül frissen vágott malac húsából készül. A disznótoros káposzta több napig is eltartható, többször is melegíthető étel, szóval egy igazán kiadós és praktikus kajáról van szó.
Kósa Kolos
A tél közepén már kifogyóban vagyunk a vitaminokból és a friss zöldségekből... Ilyenkor jön jól a káposzta, ami olcsó, vitamindús és ezerféleképpen elkészíthető. Válogatásunkban az örök kedvenc káposztás főételeket gyűjtöttük össze az olyan klasszikusoktól, mint a paradicsomos vagy a rakott káposzta, az olyan ínyencségekig, mint a darált hússal töltött sajtos kelkáposztalevél vagy a káposztás knédli. Nálatok melyik a kedvenc?