Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A kapormártás egy igen egyszerű, enyhén savanykás, de nagyon finom és népszerű öntet. A szárazabb húsokhoz nagyon jól passzol, hétköznap pillanatok alatt elkészíthetitek, ha pedig hétvége, akkor a vasárnapi ebédek egyik kihagyhatatlan kiegészítője. Ha úgy döntötök, hogy nekiláttok, akkor legyen a következő receptvideónk egy útmutató számotokra a tökéletes végeredmény érdekében.
Az első tökfőzeléket, a friss fejes káposztából készített lucskos káposztát, a savanyú uborkában gazdag hideg nyári leveseket varázsütésre életre kelti a kapor. Ám desszertekhez, salátákhoz is kitűnő választás!
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
A nyári konyhakerteket, piacokat ilyentájt már betölti a kaporillat, kovászos uborka eltevésre, tökfőzelék főzésre ösztökélve az embert. De a kapor ennél sokkal több ételhez passzol - íme ezek közül a legjobb 11 recept!