Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
DÖMÖTÖR VIOLA
Videó
Mészáros Balázs a Mindmegette konyhájában most egy mennyei krumplilángost készített el nektek spenóttal és juhtúróval töltve. Tejföllel és fokhagymával megkenve egyszerűen zseniális. Érdemes kipróbálni!
MME
Cikk
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Wessely Márta
A tavaszi reggelik elengedhetetlen kelléke a friss juhtúróból készített újhagymával, pirospaprikával ízesített körözött, amelynek számtalan variációját ismerjük és kedveljük. A könnyen elkészíthető krém azonban nem csak a családi reggelik során állja meg a helyét, hanem vendégségek, állófogadások esetében is érdemes bevetni, hiszen szinte mindenki szereti.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
WM
A bryndza ugyan nem magyar eredetű, mégis szervesen kapcsolódik a magyar konyhához. A vele készített körözött, a sztrapacska és a juhtúrós pogácsa mind kedvelt fogása a magyar konyhának, és elképzelhetetlen jó minőségű, ízes juhtúró nélkül.
PATAKY KRISZTINA
CSEH JÁNOS
Sebestyen Ildiko
Kőrösy Gabriella
Morzsálós Mirza
Rozsnyai Gabriella
Kovács Marcsi