Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az olaszok étrendje nem csak tésztából és paradicsomszószból áll, hiába ez jut eszébe mindenkinek, ha Itália gasztronómiája szóba kerül. Hogy erre felhívják a világ figyelmét, 2008 óta január 17-én tartják az olasz konyha napját. Ennek apropóján készítettünk egy csupa olasz finomságból álló összeállítást.
Videó
Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínnyát-bínnyát maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen akár a dagasztás is. Pasta mia!
Chrenkó Viki
A bruschetta tulajdonképpen nem más, mint egy roppant egyszerű, de nagyszerű, világszerte népszerű, gyorsan elkészíthető, sokféle finomsággal megrakott pirítós kenyér. A klasszikus változathoz három összetevő is elég: fokhagyma, paradicsom és bazsalikom; sóval, borssal fűszerezve, olívaolajjal meglocsolva. Íme 10 kihagyhatatlan variáció!