Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Egyelőre még csak Londonban van lehetőségünk kipróbálni azt a pop-up hotelt, amiben minden szobában van egy gomb, amit ha megnyomunk, már repül is a szánkba friss, ropogós rántott csirke. Ám ez csak a jéghegy csúcsa! Külön szolgáltatáscsomaggal készül vendégei részére a gyorsétteremlánc által üzemeltetett szálloda.
A magyarok közel fele hazai szállodában üdülne a koronavírus-korlátozások feloldása után – mutat rá a Danubius Hotels és Opinio piackutató friss, reprezentatív felmérése. Legjobban egy tóparti pihenésre, egy új város felfedezésére és egy étteremre vágynak a nyaralást tervezők. A hotelek által nyújtott élmények közül leginkább a svédasztalt, a teljeskörű kiszolgálást, valamint a szabadidős programokat és a szórakozási lehetőségeket várják a válaszadók.
Az ötcsillagos Hilton hotel Lodnonban a világon elsőként hozott egy váratlan döntést. Sokan örültek neki, meg is értjük!
23 étterem és 10 hotel szerepel az idei Gastro Design Award listáján! A díj történetében először, nemzetközi tagokkal kibővített szakmai zsűri dönti el, mely Magyarország legdizájnosabb hotele és étterme.
Még sosem ettem tiramisut. Tudom, gyalázat, de nem szeretem. A Bonvital éttermében mégis megkóstoltam az epres változatot és mind megettem. Leírhatatlanul finoman harmonizált az krémes állag a piskótával, az eper ízét nem nyomta el a cukor és ezzel végérvényesen megszerettem a tiramisut. Persze, nem csak emiatt érdemes ellátogatni a hévízi Bonvital szállodába.