Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Biró Sára
Cikk
Török Zsuzsa
Eláruljuk, mi köze van a világirodalom leghíresebb anorexiás költőjének egy nem éppen kalóriaszegény ételhez.
MME
Videó
A legjobb vacsora hűvös őszi-téli estéken a héjban sült óriásburgonya, ami persze kacsazsírral vagy vajjal megkenve , enyhén megsózva is isteni, de ha még mindenféle földi jóval kipreparáljuk, akkor egy komplett főfogást kaphatunk! Mutatunk 4 isteni tölteléket, aminél csak arra kell vigyázni, hogy a vacsora asztalnál ülők időben eldöntsék: melyik kié, mert osztozkodni nehéz lesz, bármelyiken is!
DÖMÖTÖR VIOLA
A héjában sült krumplinál nincs is jobb januári étel: olcsó, laktató, sőt, még a fűtésszámlán is fog egy keveset, hiszen, amíg sül, kellemesen befűt a konyhába, így a radiátor letekerhető. Különféle mártogatósokkal kínálva pedig igazi ínyencségnek számít - most Mautner Zsófitól lesünk el egy egészen pikáns, francia mártást.
WM
A nyári grillszezon után az őszi-téli időszakban is kedvelt a héjában sült krumpli. Míg nyáron főleg köretként szolgált a különféle grillhúsok mellé, s a parázsba dobott csomag minden különösebb furfang nélkül került a tányérunkra, addig a hűvös időben már több figyelmet szentelünk neki.
PATAKY KRISZTINA
Wagensommer Alexandra
Ladányi Melinda
Kard Sándorné