Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Ismét egy régi receptet újít fel Mautner Zsófia: most az alföldi nagymamája szakácskönyv gyűjteményéből választott, Eredeti kunsági szakácskönyvéből című könyvből készíti el a pöszmétés húsgombócot. Friss, kicsit édes, kicsit savanyú - igazi nyári finomság, rizs helyett bulgurral könnyítve!
Cikk
MME
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
A karaj a tarja mellett a sertés egyik legkönnyebben és legtöbbféleképp elkészíthető része. Mivel zsírban bővelkedik, így nem szárad ki, ezért egyben vagy szeletben elkészítve is ízletes fogás válhat belőle. Mutatunk egy egyszerűen elkészíthető receptet, amit ki kell próbálnotok!