Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Kivit már biztosan pucoltatok ti is. Ám ha úgy gondoljátok, hogy a megfelelő, pontosabban a legegyszerűbb technikát alkalmazzátok, akkor több mint valószínű, hogy most tudunk mutatunk egy sokkal jobbat.
Cikk
MME
Az ősz egyik legnépszerűbb alapanyaga kétségtelenül a sütőtök. Csak egy baj van vele: nem éppen a legkönnyebb meghámozni. Most viszont mutatunk pár trükköt, melyekkel pillanatok alatt megszabadíthatod a héjától.
A frissen pirított napraforgómag íze és illata mindent visz: mennyei nass, feldobja a legunalmasabb salátát, péksüteményt, és a reggeli granolából is kihagyhatatlan. Mutatjuk, hogyan pirítsd meg, hogy még finomabb legyen!
Nem szeretjük, mert macerás, ragacsos lesz a kezünk, pedig ha ismerjük a trükköt, gyorsan és szépen meg lehet hámozni az őszibarackot és könnyedén eltávolíthatjuk a magot is. Mutatjuk, hogyan!
Így férj hozzá egyik kedvenc citrusfélénk lédús belsejéhez! Gyors és egyszerű trükköket mutatunk a grépfrút pucolásához és fogyasztásához.
A narancspucolás fáradtságos munka, ráadásul utána az ember keze hosszú ideig átható gyümölcsillatot is áraszt. Ha valaki mindezt szeretné elkerülni, megmutatjuk, hogyan tudja egyszerűbben meghámozni az őszi-téli időszak legszuperebb vitaminforrását. Íme!