Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Vass Lászlóné
Cikk
MME
Azt már a régóta tudjuk, hogy "jaj, de jó a habos sütemény", ám nem csak akkor, ha "mogyoró van az ő tetején"; akkor is isteni, ha gyümölcs, baracklekvár, vaníliás túrókrém, vagy csokis piskóta van alatta, esetleg egy hajszálvékony csokiréteg, vagy darált dió kerül a roppanós, könnyű habrétegre. Mutatunk 11 sült tojáshabos sütivariációt, amitől biztosan dalra fakad mindenki!
Finom, roppanós tojáshab a tetején, alatta alma, dió, kifli, lekvár - ez a máglyarakás, ami lehet desszert vagy egy kiadós leves után akár a második fogás is. Mutatunk rá 7 felejthetetlen variációt!
Kard Sándorné
Ha húsvétkor szeretnénk a sonka-tojás-torma mellett különleges süteménnyel is kedveskedni a családtagoknak vagy ismerősöknek, érdemes a Food Network tévécsatornán hamarosan induló Anna Olson: Sütés c. sorozatából inspirálódni. A világhírű cukrász ugyanis olyan recepteket oszt meg a nézőkkel, amelyek elkészítéshez nem kell mesterszakácsnak lennünk, bár a lelkesedés és a sütés iránti szenvedély segítségünkre lehet.
Wagensommer Alexandra
PATAKY KRISZTINA
Fajcsák Sándorné