Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kósa Kolos
Cikk
Fotó/Videó: Móricz István
Ha hirtelen fel kéne sorolni három jellegzetes magyar ételt, akkor szinte biztos, hogy a babgulyás közte lenne. Annyira gazdag ez a leves, hogy simán felér egy egytálétellel. Szigorúan még melegen, friss, ropogós kenyérrel tálaljuk. Aki szereti a tüzes fogásokat, az ne feledje a csípős paprikát sem. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor itt egy tuti recept!
Fotó/Videó: Horváth András
Döglesztő hőség ide, vagy oda, a nyárban az a jó, hogy végre kiköltözhetünk a szabadba és sorra főzhetjük bográcsban kedvenc ételeinket. Mi most egy klasszikus bográcsgulyással készültünk nektek, amit még a kezdők is könnyűszerrel rotyogtathatnak a szabad tűz fölött. A végeredményre nem lesz panasz, csak a receptet kövesd figyelmesen.
MME
Salamon Csilla