Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
SÁNDOR ADRIENN
Gallicoop
Cikk
MME
Elhatároztad, hogy idén tökélyre fejleszted a grilltudásod? Esetleg már tudod is, milyen iránymutatásokat kell feltétlenül betartanod? Szuper! Mi pedig abban segítünk, mely hibákat kerüld el, hogy tényleg te legyél a grillpartik királya.
Az ízletes, nyári színekben pompázó pulykasaslik még finomabb lesz, ha legalább egy napra a nedves pácban hagyod a húst sütés előtt. Nem véletlen, hogy ez a kaja a grillpartik egyik kedvenc fogása, hiszen viszonylag egyszerű az elkészítése, a végeredmény pedig mennyei!
Videó
A csirkeszárnyat mindenki szereti, kicsik és nagyok egyaránt. Imádjuk a csontról lerágcsálni az édes-sós, ropogósra sült húst, és még azt se bánjuk, hogy utána körömkefével kell súrolni a kezünket, hiszen a szárnyat nem lehet evőeszközzel enni!