Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Rengeteg buborékkal és napfénnyel ünnepli a tavaszt Óbuda legszebb teraszán a Gléda Vendéglő: a Törleyvel együttműködve két hétvégén pezsgőkóstolóval egybekötött brunch-ot és exkluzív champagne-vacsorát rendeznek a tavaszi ízek jegyében.
Videó
A Gléda Vendéglő tulajdonosai, Deli János és Kerekes Sándor a koronavírus-járvány alatti korlátozások alatt sem tétlenkedtek. Amint lehetett, megnyitották a Duck You névre keresztelt food truckot, ahol egyedülálló módon kizárólag kacsából készült street food fogásokat kóstolhatnak a vendégek.
Számtalan alkalommal próbálkoztál már a grízgaluska elkészítésével, ám valahogy sosem lett tökéletes a végeredmény? Akkor próbáld meg így! Kerekes Sándor, a Gléda Vendéglő séfje most kiváló útmutatást ad ennek a hibátlan levesbetétnek az elkészítéséhez.
Február közepén indult a GLÉDA vendéglő és az új-zélandi ANZIL Hungarian Restaurant közös akciója, amelynek keretében Új-Zélandon jótékonysági vacsorákat rendeznek, az adományokból pedig a GLÉDA hetente egyszer teljes menüt főz és szállít ki az óbudai anyaotthon lakóinak – így biztosítva pár nap munkát a kollégáiknak.
A koronavírus miatt sajnos sok étterem, köztük a Gléda Vendéglő is nehéz helyzetbe került. Ők azonban mégsem csak a saját túlélésükre koncentrálnak, egy új-zélandi étterem segítségével ugyanis egy anyaotthon lakói számára készítenek ebédet.