Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az olasz szakács és étterem-tulajdonosról felesége, Debreczeni Zita osztott meg egy korábban még nem látott fotót az Instagram-oldalán.
A nők vagy a férfiak főznek jobban? Mi az, amit sosem rendelne egy étteremben? Milyen ételt ronott el legutóbb? Fehér vagy vörös bort iszik szívesebben? Gianni Annoni TikTok videóban válaszol vicceseket és villámgyorsan a nekiszegezett kérdésekre.
Az olasz étterem-tulajdonos ma már boldog, kétgyermekes családapa, ám nem volt könnyű az ideáig tartó út. Gianni a gyerekvállalás nehézségeiről is beszél egy friss interjúban.
A bruschetta az az étel, amit képtelenség megunni, ha valaki szereti a foghagymát, a paradicsomot, a bazsalikomot és az olívaolajat. Szerencsére elkészíteni a világ egyik legegyszerűbb dolga – na persze ennek is megvannak a maga trükkjei. Gianni Annoni most el is árulta, mik azok!
Gianni Annoni harminc évvel ezelőtt lépte át először a magyar határt, és talán ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen élet vár majd rá a Kárpát-medencében. Nemcsak szabad lett, de új otthonra is talált itt, ahol irigylésre méltó életet épített családjának.
A házaspár kétéves kisfia mellé most érkezik a kistesó. Gratulálunk!
Néhány hete jelentette be Gianni és Debreczeni Zita, hogy első közös gyermeküket várják. Most pedig azt is megosztották követőikkel, hogy kisfiúval vagy kislánnyal bővül a család.
Vasárnap este jelentette be közösségi oldalán Debreczeni Zita és Gianni, hogy hamarosan bővül a családjuk egy fővel. Számtalan jókívánság érkezett a bejegyzés alá; Ördög Nóra, Tóth Gabi és Horváth Éva is gratulált a párnak.
Videó
Az Olaszul l'enni jó című új Gianni könyv több, mint szakácskönyv. Bemutatja, hogyan érte el sikereit az olasz fiú az elmúlt 15 évben.
Az olaszok úgy főznek az ünnepekre, hogy a sok finomság kitartson a két ünnep között is. Gianni, a Trattoria Pomo D'Oro étterem tulajdonosa mesélt nekünk az olasz ünnepi szokásokról.
Gianni Annoni titulusát nehéz leírni: étteremtulajdonos, gasztroszakértő, hedonista életimádó, az olasz kultúra szerelmese, aki épp olyan vehemensen mesél az olasz karácsonyról, mint egy pohár borról, vagy épp az új könyvéről. Giannival beszélgettünk az ünnepi készülődés közepette!
Az olaszok a nagyszerű ételeik mellett vehemens beszédükről is híresek. Ezért kíváncsiak voltunk arra, hogyan ünnepelnek az olaszok. Erről kérdeztük Gianni Annonit, a Trattoria Pomo D'Oro tulajdonosát.
Ha igazi olasz finomságra vágysz, akkor kóstolj bele a Trattoria Pomo D'Oro kínálatába! Rosario Simeoli konyhafőnök vezetésével a tradícionális olasz konyha elevenedik meg a budapesti étteremben.