Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Mire kell figyelni, ha húst pácolunk? Mi a különbség a száraz és a nedves pác között? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Gábor hentes mindenre választ ad - ma a húsok fűszerezéséhez és pácolásához ad elengedhetetlen tanácsokat.
Mire kell figyelni, ha darált húst vásárolunk? Egyáltalán milyen ételhez, milyen hús illik? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Gábor hentes mindenre választ ad - ma a megfelelő darált hús kiválasztásához és felhasználásához ad elengedhetetlen tanácsokat!
Hogy mire is van szükség a húsfilézéshez? Mindössze 4 dologra: egy jó éles késre, egy jó vágódeszkára, némi elszántságra - és egy pár ragtapaszra. Hogy ez utóbbira ne legyen szükség, lessétek el a fortélyokat Rotyis Gábor hentestől! Húsfilézés a csirkemelltől a hosszúkarajig.
MIből készüljön a gulyásleves? Milyen húst daráltassunk le a tatár bifsztekhez? És különben is: mi az a felsál? A Mindmegette sorozatában minden húst érintő kérdésre egy profi válaszol: Gábor hentes a mai részben a marha részeit, lés azok felhasználási módját veszi át velünk.
Sok hentesüzletben találkozhattok azzal a képpel, amely a sertés részeit ábrázolja. Sokan nem tudják viszont, hogy milyen fogásokat készítsenek a tarjából, a karajból, vagy a lapockából. A Mindmegette új sorozatában Gábor hentes bemutatja a sertés részeit és azt is megtudhatjuk tőle, hogy melyikből érdemes szaftos pörköltet készíteni.
A Mindmegette új sorozatában minden húst érintő kérdésre egy profi válaszol: Gábor hentes ma abban segít, hogyan bontsunk szét egy egész csirkét, ha egy kedves vidéki rokon egy gyönyörű, sárga bőrű, tanyasi példánnyal lepne meg bennünket!
A Mindmegette új sorozatában minden húst érintő kérdésre egy profi válaszol: Gábor hentes a grillezési és tárolási fejtágító után, ma abban segít, hogyan válaszdszuk ki az ideális húsboltot, ahol várhatóan nem ér bennünket csalódás!
Mire kell figyelni, ha húst vásárolunk? A sertésnek melyik részéből milyen ételeket készíthetünk? Hogyan daraboljuk fel a csirkét? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Gábor hentes mindenre választ ad - ma a grillezést megelőző húsválasztáshoz ad tuti tippeket!
Le kell mosni a húst, ha hazavisszük a boltból? Meddig tárolható a hűtőben, és lecseréljük a bolti csomagolást? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Rotyis Gábor hentes mindenre választ ad.
Akár a vasárnapi ebédhez készíted a rántott húst, akár egy jó pörköltet szeretnél főzni, nem mindegy, hogy hol és milyen húst veszel hozzá. Mire kell figyelni, ha húst vásárolunk? A sertésnek melyik részéből milyen ételeket készíthetünk? Hogyan daraboljuk fel a csirkét? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Rotyis Gábor hentes mindenre választ ad.