Mindmegette.hu
Recept
Andys secret
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. A desszertek között ősszel helyet követelnek maguknak a fügés finomságok: torták, piték, kekszek, aprósütemények - nézzünk most egy bombasztikus puszedlireceptet - fügével!
Dr.Gondek Károlyné
Mit kezdjünk a fügével, ha édesen szeretjük, ha csípősen, ha főzve vagy ha nyersen? Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója most mustárt készít belőle, de közben összehozza fagyival, vörösborral, sonkával és naranccsal is!
Somogyi Bea
A fügét fogyaszthatjuk frissen sajtokkal, húsokkal, grillezhetjük is, mert különleges édeskés íze jól illik a sültekhez. A legtöbben fügelekvárt készítenek belőle, amit aztán egész télen fogyaszthatnak pirítóssal, sajttal. De most, valami egészen különleges fügés kence készítését mutatjuk be!
MME
DÖMÖTÖR VIOLA
Gallicoop
Ambrózi Andrea
Hajós Ágnes
Nemes-Pádár Csilla
CSEH JÁNOS
Putóczki Gáborné