Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Idén későn kezdett érni a füge, így könnyen előfordulhat, hogy sok éretlen, zöld füge marad majd a bokrokon. Mutatjuk, hogy mit tehetsz, ha nem szeretnéd kidobni az éretlen fügéket!
Szekeres Lajosné Klári
Török Zsuzsa
Most egyél annyi fügét, amennyi beléd fér! Pompás az íze, és akár frissen, akár feldolgozva fogyasztod, a hasznodra válik.
Pataki Nóra
Videó
Mit kezdjünk a fügével, ha édesen szeretjük, ha csípősen, ha főzve vagy ha nyersen? Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója most mustárt készít belőle, de közben összehozza fagyival, vörösborral, sonkával és naranccsal is!
Dr.Gondek Károlyné
Kard Sándorné
A fügét fogyaszthatjuk frissen sajtokkal, húsokkal, grillezhetjük is, mert különleges édeskés íze jól illik a sültekhez. A legtöbben fügelekvárt készítenek belőle, amit aztán egész télen fogyaszthatnak pirítóssal, sajttal. De most, valami egészen különleges fügés kence készítését mutatjuk be!