Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A különböző fajták tovább elállnak és kevésbé „illatoznak”, ha a megfelelő csomagolásban tesszük őket a hűtőbe. Érdemes egyszerre mindig csak annyi sajtot vásárolni, amennyit elfogyaszt a család, ugyanis a maradék egy idő után kiszárad, megsavanyodik, illetve megpenészedik. Egy kis odafigyeléssel tovább is megőrizhetjük a minőségüket ezek a tejtermékek.
Stern Ágnes
Kenyérre, kiflire, vagy zsömlére mindig szükség van, hiszen alapvetően sok pékárút és szendvicset fogyasztunk. Abban valószínűleg egyetértünk, hogy ezek frissen a legjobbak, de sajnos nem mindig van idő leszaladni a pékségbe friss áruért. Ezért adunk néhány ötletet, hogyan érdemes tárolni a pékárut, ahhoz, hogy a lehető legtovább friss maradjon.