Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Gallicoop
Cikk
Vidék íze
A frankfurti leves a nyolcvanas évek utált menzakajája volt, amit nem szerettünk, és valljuk be: joggal. Seszínű lében úszkált néhány káposztacsík, szörnyű ízű virslivel – emlékszel? Szerencsére ma már minden adott, hogy isteni finom, laktató levest készítsünk. Hoztunk is egy szuper receptet!
MME
Szilveszterkor talán még azok is szívesen főznek virslit, akik az év többi napján csak hot dog formájában találkoznak ezzel az isteni klasszikussal. Elkészítése elsőre egyszerűnek tűnhet, ám ha nem veszel figyelembe néhány fontos szabályt, akkor bizony lehet, hogy darabokban, szétrepedve fogod a főzővízből kihalászni. Íme, a megoldás:
A magyar lakosság 80 százaléka ért egyet azzal, hogy a virsli könnyen és gyorsan elkészíthető étel, de még így is vannak, akik bizonytalanok az elkészítését illetően, és azt is kevesen tudják, mi a különbség a boltokban kapható különböző virslifajták között - derült ki a PICK megbízásából készült friss, reprezentatív kutatásból.
Török Zsuzsa
Nem múlhat el szilveszteri buli virsli nélkül. Válassz inkább sertéshússal készülő frankfurti vagy bécsi fajtát, mert a baromfivirslivel elszállhat a szerencséd!
WM
A virsliről manapság sokszor már csak valamilyen gyenge minőségű, ipari maradékból előállított kolbászféleség jut eszünkbe. Pedig a virslinek komoly történelme és számtalan fajtája van.
Nézzünk ma körül a virsli világában. Nemzetközinek mondható találmány, sok nép eszi, rengeteg országban, tájon, vidéken népszerű étel, sőt alapanyag.