Mindmegette.hu
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
Egyre több recept hozzávalói között találjuk a főzőtejszínt: levesek, szószok, mártások, főzelékek dúsítására ajánlják. Kétségtelen, hogy gazdagabbá, krémesebbé teszi az ételeket, ezért jó, ha mindig van otthon egy doboznyi. Ha mégsem, akkor viszont bátran helyettesítsd azzal, ami éppen kéznél van!
Videó
A csirke rohanós hétköznapokra, de ráérős hétvégékre is jó választás - ez a sütőben sült tejszínes csirkemell recept, például, kettő az egyben: gyorsan elkészíthető, így egy fárasztó munkanap után sem megterhelő nekiállni, közben pedig elég mutatós és különleges ahhoz, hogy egy vasárnapi, családi ebéden is megállja a helyét!
A főzőtejszínt főzéshez használjuk, a habtejszínből habot verünk - ez eddig tiszta és egyértelmű. De vajon mi a különbség a kettő között, és szabadon variláhatjuk-e ezeket egymással? A Nébih tesztcsapata, a Szupermenta segít eligazodni a tejszínek között.