Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Imádjuk a krémlevest, hiszen selymes, tartalmas és melegít, mégsem nehéz étel. Ősszel pedig szezonális alapanyagokból - sütőtökből, céklából, édesburgonyából, gesztenyéből -készítve még jobban tud esni. Próbáljátok ki őket!
PATAKY KRISZTINA
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy villámgyorsan elkészíthető fokhagymakrémleves következik, ami garantáltan a család kedvence lesz!
Török Zsuzsa
Sok ételünk elképzelhetetlen lenne fokhagyma nélkül. A magyar konyha szívesen használt fűszere ráadásul jótékony élettani hatásokkal is rendelkezik.
DÖMÖTÖR VIOLA
SÁNDOR ADRIENN
Hegedűs Kriszta
Köves Eszter