Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A farsangi mulatságokat gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsokból készített leves és sült, sok az édesség, de legfőképpen a fánk. A következőkben jellegzetes farsangi ételek receptjeiből adok némi ízelítőt.
A farsangi időszakot gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsokból készített leves és sült, sok az édesség - de legfőképpen a fánk! A következő két menüsorral erre az ünnepkörre hangolódunk, és mutatunk egy klasszikus és fajsúlyos, illetve egy egy könnyedebb, gyorsabban elkészíthető változatot is!
Most, hogy a farsang a végéhez közeledik, és pár napon belül kezdődik nagyböjt, aki eddig nem ünnepelt kellőképpen, az ezen a hétvégén mindenképpen tegye meg! Ha jelemezbálba nem is feltétlenül mentek, de egy jó fánkot mindenképpen süssetek. Elé pedig maximum egy finom és tartalmas leves dukál, mondjuk egy csorba, hogy a fánkból minél több fogyjon. Jöjjön a farsani menüsor!