Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az amerikaiak kedvenc házi töltött keksze a whoopie pie. Óvatosan kell vele bánni, hiszen hamar függővé válhatunk tőle a puha kakaós tésztának és a fincsi mascarpone krémnek köszönhetően. Kövessük Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítójának instrukcióit, hogy ez a desszert is hibátlan legyen.
A karácsonyi fatörzs torta egy hagyományos sütemény, amelyet desszertként szolgálnak fel az ünnepek alatt különösen Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban, Svájcban és számos korábbi francia gyarmaton, például Kanadában, Vietnamban és Libanonban. Ez az ízletes desszert nálunk is közkedvelt karácsonykor, ezért Farkasinszki Ildikó süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója most be is mutatja ennek a finomságnak az elkészítésének csínját-bínját.
A flódni - akárcsak a bejgli vagy a zserbó - sok családban elmaradhatatlan ünnepi süti. Van, aki karácsonyra készíti, mások levezetésként szilveszterre vagy újévre sütik. Mutatjuk hozzá a tökéletes receptet!
A klasszikus hatlapos süti egy igazi nosztalgiadesszert, hiszen ez a finomság mindig is a nagyik egyik kedvenc specialitása volt. Gyerekként olyannyira imádtuk, hogy a süti iránti szeretetünk még felnőtt korban is megmaradt. Ha szeretnétek felidézni a hatlapos régi ízvilágát, akkor ebben a receptben nem fogtok csalódni. Kár lenne kihagyni, hiszen Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette Sütisuli sorozatában most meg is mutatja hogyan készül.
A marcipános panna cotta önmagában is isteni, ám ha van időnk és persze kedvünk, akkor érdemes feldobni egy kis málnaszósszal úgy, ahogyan azt most a Mindmegette receptvideójában is láthatjuk. Kövessük Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítójának instrukcióit, hogy a mi panna cottátok is verhetetlen legyen.
Videó
Hogyan készítsünk epres túrótortát, málnás charlotte-ot vagy túrós pitét? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli címmel indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól. Most pedig következzen egy igazi nagyi-klasszikus, a békebeli lúdláb torta receptje.
Fotó/Videó: Bálint Mátyás
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól. Most pedig következzen egy igazi különlegesség, a métereskalács-torta.
Hogyan készítsünk békebeli puncstortát, aranygaluskát vagy Rákóczi túróst? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogy készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!
Hogy készítsünk marlenkát, palacsintatortát vagy Rákóczi túróst? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogy készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!
Hogy lesz magas és szellős a piskóta? Hogyan készül a tökéletes csoki ganache? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka? Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!