Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Fanny magazin
Fogyaszthatósági ideje azoknak az élelmiszereknek van, amelyek gyorsan romlandóak, mint például a húsfélék, tejtermékek, gyümölcsök. Dr. Kasza Gyula, a Nébih Maradék nélkül programjának vezetője tanácsaival segít a mélyhűtés világában eligazodni.
MME
A krumplipüré egy olyan köret, ami szinte minden húsétel mellett kiválóan működik. Az sem vitás, hogy frissen az igazi, ám sokszor előfordul, hogy túlvállaljuk magunkat és a nyakunkon marad. Így fagyaszd le a maradék krumplipürét:
Ha a fagyasztóban lévő húson szürkés foltot látunk, vagy ha jégkristályok borítják a jégkrém felszínét, eltöprengünk, hogy vajon biztonsággal fogyasztható-e így az étel? Ennek jártunk utána.