Mindmegette.hu
Cikk
MME
Az öhöm, vagy ahogy sokan ismerik, a slambuc tradicionális magyar étel. Rendkívül egyszerű, gyors és olcsó, mégis ízletes és laktató fogás, ami hagyományosan szabad tűzön, bográcsban készül. Mutatjuk, pontosan hogyan!
Klasszikus vega fogás, de a húsimádók sem ágálnak ellene. A vasárnapi menüben is abszolút megállja a helyét. Ez bizony a rántott sajt. De mitől lesz ellenállhatatlan és tökéletes? Máris eláruljuk!
Mindmegette
Az igazán finom sült burgonya belül krémes és bolyhos, kívül pedig ropogós. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult feladat, mondjuk tény, hogy a tökéletes végeredményhez be kell tartani néhány alapszabályt. Nézzük, melyek ezek!
Ki ne szeretné a savanykás ízvilágú, ropogós csemegeuborkát? Ha nálatok is rendszeresen előkerül a hétvégi pörköltözés mellé, akkor érdemes nagy tételben készíteni belőle!
Kalifornia ízei egy csipetnyi magyaros fűszerezéssel, modern megvalósításban, magas minőségben: így lehetne összefoglalni a nemrég nyílt Tribe Table étterem gasztronómia hitvallását. Az exkluzív ízek mellé pedig feledhetetlen hangulat és igazi közösségi élmény is jár.
Tudtad, hogy a kelbimbó az egyik legegészségesebb zöldségünk? Alacsony a kalóriatartalma, ellenben rengeteg tápanyagot, például A-, C- és K-vitamint, mangánt tartalmaz. Ha eddig idegenkedtél a kis zöld vitaminbombáktól, ideje, hogy beépítsd az étrendedbe!
A cukkini igazi jolly joker zöldség: kirántva, grillezve, tésztaételekben, sőt még rakottasként is fogyaszthatjuk. Hoztunk is három nagyszerű receptet, amit ki kell próbálnotok, amint beindul a cukkiniszezon.
Az egyik legkrémesebb tésztaétel a carbonara spagetti, aminek az elkészítése roppant egyszerűnek tűnik, de nagyon könnyű elrontani. Mutatjuk az eredeti receptet, és hogy mire figyelj a főzés során, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Igaz, hogy a magyar konyha klasszikusai nem épp alacsony kalóriatartalmukról híresek, de a hagyományos ételeket is beilleszthetjük a diétába, ha egy kis csavarral készítjük. Mutatjuk, hogyan!
Talán nem túlzás azt állítani, hogy Tóth Andi az egyik legmegosztóbb celebritás ma Magyarországon. A gyönyörű hangú énekesnőt sokan szeretik zenei munkássága miatt, mások viszont nem tudnak az extrém külső mögé nézni. Andi most egy új projektbe fogott: Max rendelünk címmel elindította saját főzőműsorát.
A tökfőzelék igen megosztó étel, szinte csak imádni vagy utálni lehet, köztes megoldás nincs. De a nagyi verziójára képtelenség nemet mondani. Mutatjuk a receptet!
Az elkészítésénél csak az elfogyasztása gyorsabb és egyszerűbb.
Az ünnepi menü központi eleme általában nem a leves, pedig az első fogás nagyon is meghatározó az étkezésben, hiszen vele indul a fogások sora. Ez a leves nem fog csalódást okozni.
A karamellkészítés nagyon egyszerű, ám mégsem szívesen fogunk hozzá. Ha nem figyelünk oda, könnyen leéghet és keserű ízű lesz. Most segítünk, hogy elkerüld a buktatókat és mennyei finom karamellszószt készíts a desszertjeidhez.
Megspórolhatod a sorban állást, és mindig friss, forró Big Mac élményben lehet részed, ha ezt a receptet kipróbálod. Pofonegyszerű, így bármikor összedobhatod, ha gyorskajára vágysz.