Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A krémlevesek egész évben népszerűek, de bizonyos típusúak kifejezetten mintha a hideg elleni védekezésben segítenének bennünket. Ez a finom, gyömbérrel és curryvel fűszerezett, melengető édesburgonya-krémleves is ilyen – mutatjuk videón, hogyan készül!
A karácsonyi klasszikusok zászlóshajói egyértelműen a halból készült ételek: a halászlé és a rántott hal - de mi van akkor, ha valaki nem szereti a halat, vagy csak egyszerűen nincs kedve bíbelődni vele az ünnepen? Rájuk gondolva összeállítottunk egy rövid, de egyszerű és minden igényt kielégítő menüsort!
Imádjuk a krémlevest, hiszen selymes, tartalmas és melegít, mégsem nehéz étel. Ősszel pedig szezonális alapanyagokból - sütőtökből, céklából, édesburgonyából, gesztenyéből -készítve még jobban tud esni. Próbáljátok ki őket!
Csilla