Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Fehér Istvánné
Kautz József
Videó
A tokány valójában a klasszikus pörkölt távoli rokona. A felcsíkozott hússal elkészített ragu már nagyon régen szorosan együtt jár a magyar konyhával. Legyen az borsós, borsos, gombás vagy hentes, készüljön csirkéből, esetleg marhából, a végeredmény minden esetben mennyei. Persze csak akkor, ha van hozzá egy olyan szuper recepted, mint ez a zöldborsós tokány csirkemellből.
Cikk
MME
Úgy érzed, hogy időspirálba keveredtél? Mintha csak tegnap sütötted volna ki a rántott húst a családnak a hétvégi ebédre, ugye? Nos, van egy rossz és egy jó hírünk; villámgyorsan elszállt egy hét, és megint itt a péntek. A jó hír viszont az, hogy újfent összegyűjtöttük azoknak a fogásoknak a receptjeit, melyekkel tuti sikereket arattok az asztalnál. Nem kell tovább agyalnod a menün, mutatjuk a megoldást: