Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Lassan öt hét a karantén után emelje fel a kezét az, aki nem kezdi unni a „hogyan használd fel a felhalmozott lisztet” posztokat! A tavasz különben is a méregtelenítésről szól, ilyenkor mindennél fontosabb, hogy az ember minél több zöldséget egyen. Az, hogy ritkábban járunk mostanság boltba, egyáltalán nem indok az ellenkezőjére, sőt! Az egészséges ételek pedig nem kell, hogy ízetlenek legyenek!
Van, akinek csak egész pici mélyhűtő rekesze van, és van, aki egész ládákkal operál. Az azonban biztos, hogy tök mindegy mekkora a fagyó kapacitása, tuti, hogy nálad is tele van, és ha valami új dolgot veszel, csak komoly logisztika után tudod azt préselni. Pedig ha a fagyasztódat rendeltetésszerűen használnád, nem kellene tele lennie. Házisáfrány, alias Déri Szilvi gasztroblogger most ebben a témában ad néhány jó tanácsot.
Videó
Roppanós héjú, picit savanykás, ráadásul még harmadnaposan is könnyedén vághatsz belőle egy egészséges szeletet. Házi kovászos kenyeret egyébként bárki tud otthon sütni, az pedig csak előny, ha korábban már készítettél kelt tésztát. Ám ha még teljesen újonc vagy a témában, akkor se ess pánikba! Déri Szilvi gasztroblogger, alias Házisáfrány most a kovászolt fehér kenyér sütésének rejtelmeibe vezet be titeket.