Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal töltött dagadót készített, a klasszikus receptet egy kis csavarral. A húsvéti ünnepi asztal fénypontja lesz ez az étel.
Cikk
Unod a sima sült húst és rántott húst? Akkor készíts göngyölt húst sajtosan, paradicsomosan, baconösen, vagy ahogy megkívánod. A következő receptekkel biztosan sikert aratsz az ebédnél és a vacsoránál is!
Vass Lászlóné
WM
A hasaalja és a dagadó olyan része a sertésnek, amelyet viszonylag ritkán fogyasztunk, ha nem éppen egy csomag bacont emelünk le a polcról. A sertés hátsó csülke felé eső hasaalja rész nem csak jó szalonnát ad, hanem sokféleképp felhasználható.
Bernadett
Szabó Veronika