Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A csülök a sertés (szerintünk) legfinomabb része, nem véletlen, hogy pékné módra készítve sokaknál hatalmas kedvenc. Bár nem a leggyorsabban elkészíthető fogás, a recept szinte elronthatatlan, ha pontosan követed Mészáros Balázs séf utasításait. Érdemes kipróbálni!
Sinka Endre
Cikk
A sült csülök a sült húsok koronázatlan királya: szaftos és omlós egyzserre, a ropogós bőr és a zsírosabb falatok kedvelői ugyanúgy szeretik, mint akik a soványabb húsokat részesítik előnyben, hiszen egy-egy szép darabnak bőven van ilyen és olyan része is. A következő receptek között találtok sörben és mézben fürdetett, zöldség- és gyümölcságyon készült darabokat egyaránt, és persze a nagy klasszikus, a csülök pékné módra sem maradhatott ki a repertoárból!
Patkó Ágnes
A pék forró kemencéjének hőjét nem kihasználni hatalmas pazarlás lenne – elődeink pedig nem pazaroltak! Így született meg ez a húsétel. Ismerd meg a csülök pékné módra történetét.
A sült hús minden háziasszony kedvence, hiszen az egyik legegyszerűbben elkészíthető fogás. A húst bepácoljuk, megfűszerezzük, majd fogunk egy tepsit, beletesszük a húst és már mehet is a sütőbe. Az eredmény pedig olyan mennyei, mint az a 15 étel, amit összeválogattunk nektek.