Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Fonty
Videó
Farsang nem múlhat el fánk nélkül. Eddig még nem sütöttél? Kezdd a csörögével! Az alakja miatt forgácsfánknak is nevezett farsangi finomság elkészítése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a szalagosé, a formázása pedig csak ránézésre bonyolult. Kiváló vendégváró sütemény, mert kis munkával rövid idő alatt sokat készíthetsz belőle.
MME
Cikk
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Holnap már hamvazó szerda, és kezdődik a nagyböjt, de ma még farsang van, és áll a bál! Ha eddig kimaradt volna a fánkozás, ma üssétek nyélbe az egyik legegyszerűbb fánkfajtával, a csörögével! A lényeg, hogy porcukor és baracklekvár legyen otthon. Jó sok!
PATAKY KRISZTINA
Pataki Nóra