Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Wessely Márta
Bár sem kontinensen, sem a mi égövünkön nem terem meg a kakaó, csokoládéban mégis igen jók vagyunk. A kétezres évek második felétől, a - nemzetközi viszonylatban is kiváló minőségűnek számító - alapanyagok könnyű beszerezhetősége okán, egyre több cukrász képezte át magát csokoládémesternek, s jelentek meg azok a chocolatier-k, akiket a csokoládé iránti szenvedély az élet egészen más területeiről hajtott ehhez a matériához.
Mozzarella
Svájc kis ország, három nagy szomszéddal, amelyek rányomják bélyegüket a svájci étkezési szokásokra. Tehát Svájcban ehetünk franciául, németül, olaszul, továbbá nemzetköziül. És egy kicsit még svájciul is! Nézzünk néhány svájci specialitást!