Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Papikné Veress Andrea
Cikk
SB
Megosztó étel a csirkeszárny, van, aki odavan a pácolt, ropogósra sült darabokért, van, aki lenézi, mert olcsó és nem színhús. Pedig változatosan elkészíthető, gyorsan elkészül, grillezéshez is remek.
Nani
Hasmester, húsmuskétás barátom, Mackós Miksa segítségével a héten egy kis utazásra invitállak benneteket. Képzeletben ülhetünk repülőre, szállhatunk luxushajóra, egy a lényeg: úti célunk a nagy víz túlsó partja, sokak nagy álma, Amerika. Utazásunk persze képzeletbéli, nyugodtan helyezkedjetek el kedvenc monitorotok előtt, és döntsétek el magatok, gasztronómiai téren is az ígéret földje-e Amerika.
MME
Sokan nem szeretik a csirkeszárnyat. Kicsi, nem laktató, kevés a hús rajta, nem lehet finoman elkészíteni, csak levesbetétnek jó. Ezek a leggyakrabban elhangzó érvek. Pedig a csirkeszárny kiadós, sőt: olcsó. És rengeteg módon elkészíthető.