Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Szekeres Lajosné Klári
Cikk
Hirdetés
Hétköznapi, jól ismert alapanyagokból is lehet izgalmas fogásokat készíteni! Fedezzük fel újra azokat az ízeket, melyeket dédanyáink mindennap használtak: a konyhakertből, balkonládából kikerülő fűszernövényektől különleges aromát kapnak ételeink. Használjuk őket a köretek, húsok elkészítésekor és ráébredünk, mennyire sokat adnak hozzá az étel ízéhez!
MME
Pataki Nóra
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Nincs ötleted, hogy mi legyen a menü hétvégén? Segítünk! Három ízig-vérig nyári receptet hoztunk: zöldbabos csirkelevest, friss tökfőzeléket csirkenyárssal és rizskochot málnalekvárral. Ezekkel a finomságokkal garantáltan sikert aratsz a családnál!
Mátéh Mónika
Ebédötlet kéne hétvégére? A csirke mindig jó választás, ugyanis számtalan módon variálható. Íme egy pikáns, fűszeres változat nyársra tűzve, mandulás bulgurral körítve. Mutatjuk, hogy készül lépésről lépésre.
Lilalicsi
WM
Vannak fűszerek, amelyek a magyar konyhákban még nem honosodtak meg. Ilyen a szömörcék családjába tartozó sumac is, amit a görög és a török konyhán kívül a közel-keleti gasztronómia is előszeretettel használ.
KOCSIS BÁLINT
HogyanFogyjak.com
Lovranits Miklós
Chefbag