Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestetek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Ha valamelyiket kihagytad, de most elkészítenéd, akkor itt van rá a kitűnő alkalom. Mellényúlni nem lehet!
Vass Lászlóné
Imádjuk a csirkecombot tepsiben sütve, rántva és töltve is! Válogatásunkban a töltött verzióból gyűjtöttük össze a kedvenceinket a májjal töltött csirkecombtól a baconnel töltöttön át a gombával töltöttig. Nálatok melyik a kedvenc?
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Somogyi Bea
A sült hús minden háziasszony kedvence, hiszen az egyik legegyszerűbben elkészíthető fogás. A húst bepácoljuk, megfűszerezzük, majd fogunk egy tepsit, beletesszük a húst és már mehet is a sütőbe. Az eredmény pedig olyan mennyei, mint az a 15 étel, amit összeválogattunk nektek.
Videó
Bármilyen zseniálisan fűszerezi az ember azt a tepsis zöldséget, egyszerűen sosem lesz olyan, mint amikor a bepácolt hússzeletkkel együtt sül. Ez, ennek a szaftos, mézes-mustáros csirkecombnak az esetében halmozottan igaz! Mivel gyorsan készen van, kiváló vacsora lehet hétköznapokon is, de akár a vasárnapi családi ebédnél is kiütheti a rántott húst a nyeregből!
Kard Sándorné
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Wagensommer Alexandra
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Most egy vasárnapi ebédnek is beillő egyszerűségében nagyszerű fogást, a citromos-zsályás csirkecombokat mutatjuk meg nektek!
Kovács Ágnes
A csirkében az a nagyszerű, hogy minden porcikáját fel tudjuk használni, ráadásul gyorsan és egyszerűen tudunk vele dolgozni. Ránthatjuk, tölthetjük, süthetjük, főzhetjük, göngyölhetjük, a végeredmény mindig finom lesz. Éppen ezért összegyűjtöttük azt a 11 kedvenc csirkés receptünket, melyeknek bárki hasznát veszi, főleg az, aki a hétvégén nagy lakomára készül.
Ha karácsonykor a halászlé és a töltött káposzta helyett inkább maradnál az örök klasszikus sült csirkénél, akkor most mutatunk pár fenséges receptet, amivel az ünnepek alatt sem lőhetsz mellé. A feladatod csak annyi, hogy kiválaszd közülük a kedvencedet!
PATAKY KRISZTINA
Rettenetesen unod a rántott csirkét, de a család nem enged ebből klasszikusból? Itt az ideje, hogy legalább a bundán változtass! Mutatunk 11 izgalmas panír-variációt - van benne gluténmentes és extra ropogós változat is!
Szántó László
A méz és a mustár csodálatosan passzolnak egymáshoz: az édes, a savanykás és a csípős ízek tökéletesen kiegészítik egymást - nem véletlen, hogy gyakran alkalmazzák őket együtt, például sültek és raguk készítésekor. Mutatunk most 11 fogást ezzel a nyerő párossal - garantáljuk, hogy egyikkel sem fogtok mellé, ha kipróbáljátok!