Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kósa Kolos
Cikk
Mindmegette
A krumplifőzelék készíthető fehéren és pirosan is, akárcsak a borsófőzelék. Sokan azonban a fehér, azaz tejfölös változatot kedvelik, melynek a majoránna és a babérlevél kölcsönöz isteni finom aromát. Ha azonban elkerülnénk a tejfölt, készíthetjük kefirrel is, akkor pedig ecet se kell majd a főzelékbe!
MME
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy mások is jó hasznát veszik a kipróbált, jól bevált trükknek. Most arra hoztunk egy tippet, hogy lesz a legfinomabb a burgonyafőzelék!
Ádám konyhája
A különféle zöldségekből és hüvelyesekből készült főzelékek nemcsak remek vitaminpótlók, hanem villámgyors és pénztárcabarát menük is. A következő fogásokkal egyszerűen nem lehet mellélőni!
Nemes-Pádár Csilla
Videó
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén futó sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma burgonyafőzeléket készít nektek ropogós császárszalonnával.
Kard Sándorné
Amikor valaki életmódváltásra adja a fejét, legtöbbször a cukor, a zsír és a fehérliszt kiiktatásával kezdi az étkezése megreformálását - nagyon helyesen! Ám ezzel együtt jár az is, hogy az addigi kedvenceiről, bizony le kell mondania - vagy mégsem? Buday Péter mesterszakács most induló videósorozatában megmutatja, hogy a nagy klasszikusokat, hogyan lehet "egészségesítve" mégis isteni finoman elkészíteni! Íme a krumplifőzelék liszt nélkül.
Sinka Endre